Αναδυόμενα μεγάλα μουσικά ταλέντα

10.05.2018

Οι αδελφές Ελένη και Παναγιώτα Μπαραμπούτη-Τσαγάλου πρώτευσαν σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς! Συγκεκριμένα:

Πρώτο Βραβείο εκτός συναγωνισμού έλαβε η Ελένη Μπαραμπούτη-Τσαγάλου, μαθήτρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, τάξη πιάνου κας Γιούλης Καπουνιάρη, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Μαρία Χαιρογιώργου-Σιγάρα" που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 Μαρτίου 2018.

Η διευθύντρια, κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη, συνεχάρη την καθηγήτρια και την τόσο ταλαντούχα μαθήτρια που μας κάνει υπερήφανους και υπόσχεται ένα λαμπρό καλλιτεχνικό μέλλον.

Πρώτο Βραβείο στον Διαγωνισμό Πιάνου "Ο ΦΙΛΩΝ" απέσπασε και η 9χρονη αδερφή της Παναγιώτα Μπαραμπούτη-Τσαγάλου, μαθήτρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, τάξη κας Γιούλης Καπουνιάρη. 

Με μουσικότητα, τεχνική και ευαισθησία ερμήνευσε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και κατέκτησε κριτές και κοινό.

Η κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη, διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, συνεχάρη μαθήτρια και καθηγήτρια ευχόμενη του χρόνου η Παναγιώτα να συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των επιτυχιών του Ωδείου.

Τα αναδυόμενα μεγάλα μουσικά ταλέντα είναι κόρες του παθολόγου ιατρού Γιάννη Μπαραμπούτη και της συγχωριανής μας καρδιολόγου ιατρού Ελευθερίας Παναγιώτη Τσαγάλου, που υπηρετεί στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Ευχόμαστε στα παιδιά συνεχή ανοδική πορεία και λαμπρή σταδιοδρομία!