Με σημαντική επιτυχία έγινε και η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία

13.05.2018

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου αναφέρει:

Η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 (9 πμ – 3 μμ) η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού προσήλθαν εβδομήντα οκτώ (78) εθελοντές από τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι εξήντα επτά (67), επίδοση που αποτελεί την τρίτη καλύτερη μας. Ανάμεσά τους αρκετοί νέοι αιμοδότες και γονείς που έδιναν το παράδειγμα στα παρόντα παιδιά τους. Τους συγχαίρουμε όλους και ευχόμαστε να είναι πάντα χορηγοί ζωής στο συνάνθρωπό τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγροτικούς γιατρούς Αγιάσου Ελένη Λάκκα και Σπυρίδωνα Ζαχόπουλο-Ηλιόπουλο, την πνευμονολόγο ιατρό Αθηνά Ξυνέλη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρία Καμπιρέλη, Φωτεινή Κυριακού, Ουρανία Σπυρέλη, τον τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων Ελευθέριο Κολοκούρα, τους οδηγούς Μιλτιάδη Γρ. Τσουκαρέλη και Παναγιώτη Τσαμουρά και τον χορηγό Ιωάννη Π. Ορρφανό, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Επίσης τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου που στηρίζουν τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.

Ευχαριστούμε τέλος τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγιάσου, τους γονείς και τους δασκάλους τους για τη δημιουργία των ζωγραφικών τους έργων με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία, που εκτέθηκαν σήμερα στο χώρο υποδοχής.

Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Αγιάσος 13-05-2018

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ