Την πίτα του έκοψε το ΚΚΠΠΒΑ (πρώην «Θεομήτωρ»)

12.01.2018

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 11 πμ, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (πρώην «Θεομήτωρ») έκοψε την πίτα του στο Β΄ κτίριό του στο Σανατόριο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον πρόσφατα ανακαινισμένο όροφο του κτιρίου παρουσία των περιθαλπομένων, των εργαζομένων, παλιών και νέων διοικητικών μελών, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων. Ο όροφος αυτός προορίζεται να ικανοποιήσει την ανάγκη σταδιακού διαχωρισμού των τροφίμων (ανάλογα με το είδος της πάθησής τους), γιατί η συνύπαρξη διαφορετικών περιστατικών στον ίδιο χώρο είναι προβληματική.

Η πρόεδρος του Κέντρου, Κατερίνα Βόλτσιου, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, έκοψε την πίτα (το φλουρί κέρδισε η υπάλληλος Μυρσίνη Καμπιρέλη) και αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στους επόμενους στόχους της διοίκησης. Ιδιαίτερα στάθηκε στην ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με προϋπολογισμό 935000€ του έργου ενεργειακής αναβάθμισης ολόκληρου του Β΄ κτιρίου και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βαλσαμίδη και τις υπηρεσίες της ΠΒΑ για την καθοριστική βοήθειά τους στην επίτευξη της ένταξης του έργου.

Στη συνέχεια παρατέθηκε μπουφές με πλούσια και εκλεκτά κεράσματα.