Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 0-4

05.03.2018

Η 23η Αγωνιστική δεν επιφύλαξε κάποια ανατροπή στην κορυφή, αφού όλοι οι πρωτοπόροι συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Ανοικτή παραμένει ωστόσο η μάχη για την αποφυγή των Playoffs.
Ο Αίγειρος επιβλήθηκε του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (3-1) στο Ενωσιακό της Θερμής, ενώ ο Αιγέας συνέτριψε στο «Μιχαλέλλειο» τον Αχιλλέα Πέτρας (6-0). Με το τρίποντο έφυγε από τον Παπάδο ο Όλυμπος Αγιάσου, που επιβλήθηκε εύκολα της Αναγέννησης Γέρας (0-4). Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έφυγε νικητής από την Αγία Παρασκευή κόντρα στον ΑΟ Μεσοτόπου (2-3), ενώ εύκολα και ξεκούραστα ο Αετός Λουτρών πήρε επίσης τους βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη (6-1).
Στα υπόλοιπα ματς, ο Αρίων Μήθυμνας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κερδίζοντας τον Κεραυνό Αφάλωνα (2-0). Αντίθετα, Πολιχνίτος και Ανδρονικάς Παρακοίλων αλληλοεξουδετερώθηκαν (0-0) στη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία. 

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 0-4
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Πούλος, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Ψάνης
Πολύ καλύτερος ο Όλυμπος, πήρε σημαντική νίκη μέσα στον Παπάδο μετουσιώνοντας τις τέσσερις καλές του φάσεις σε ισάριθμα γκολ. Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ο Τσομπανέλλης, ενώ τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Θοδωρή Παπαλόπουλου σημείωσαν οι Πετρουζέλλης και Γκέρι.
 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία:

 

πηγη: sportlesvos.gr / epsl.gr

φωτο αρχειου