Όλυμπος Αγιάσου-Πολιχνίτος 2-0

29.01.2018

Αναλλοίωτη έμεινε η κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά τη διεξαγωγή της 18ης Αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι κέρδισαν τους αντιπάλους τους και έτσι τίποτα δεν άλλαξε στα ψηλά πατώματα του πίνακα.
Ο Αίγειρος Μυστεγνών επιβλήθηκε εύκολα του Αχιλλέα Πέτρας (4-0), ενώ ο Αιγέας Πλωμαρίου κέρδισε με αντεπίθεση στο β' μέρος τον Ανδρονικά Παρακοίλων (2-0). Σταθερός εντός έδρας ο Όλυμπος Αγιάσου έκαμψε την αντίσταση και του Πολιχνίτου (2-0). Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πέρασε από το πάντοτε επικίνδυνο Κάτω Τρίτος, νικώντας τον Αλκιβιάδη (1-2). Θριαμβευτικό ήταν και το πέρασμα του Αετού Λουτρών μέσα από τον Μόλυβο, κερδίζοντας τον τοπικό Αρίωνα (0-4). Τη δυναμική του γηπέδου της επιβεβαίωσε και η Αναγέννηση Γέρας, που πήρε το τρίποντο απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα (2-1).
Αίσθηση προκάλεσε, τέλος, η τεράστια νίκη του Οδυσσέα Ελύτη μέσα στην Αγία Παρασκευή επί του ΑΟ Μεσοτόπου (0-4), σε ένα ματς με ολιγόλεπτη διακοπή σε μια αφιλόξενη έδρα για τον διαιτητή Βουρανή, που άκουσε πολλά «γαλλικά» περιμετρικά του γηπέδου.


Όλυμπος Αγιάσου-Πολιχνίτος 2-0 (1-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Μπάλιακα, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης
Με... σβηστές μηχανές πήρε ο Όλυμπος τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα σφικτό Πολιχνίτο. Ο Αντώνης Καλαφάτης έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου και το 2-0 έκανε πριν τη λήξη ο νεοαποκτηθείς Καλούλι. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με Καλαφάτη και Πετρουζέλλη. Δοκάρι είχε όμως και ο Πολιχνίτος με τον Νικέλλη και μάλιστα στο 0-0.

 

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία:

 

πηγη: sportlesvos.gr / epsl.gr

φωτο αρχειου