Οι εκδηλώσεις της 2ης εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου

Ημ/νία εκδήλωσης: 
09/08/2017

Πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται τη δεύτερη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς προχωράμε προς την κορύφωση της μεγάλης θρησκευτικής και εμπορικής πανήγυρης της Παναγιάς της Αγιασώτισσας. Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 9-8-2017 στις 10:30 μμ στο DimZi café bar οργανώνεται live της παρέας με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από τους Γιώργο Δελόγκο, Μιχάλη και Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή, Περικλή Χτενέλη.

Πέμπτη 10-8-2017 στις 9:15΄ μμ μουσικοχορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην Πλατεία Δημαρχείου. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα «Κατσαμπός» αφιερωμένο από το Αναγνωστήριο στην αγιασώτικη ομογένεια του εξωτερικού.

Παρασκευή, 11-8-2017, 7 πμ: Πανηγυρική θεία λειτουργία στο ξωκλήσι των Νεομαρτύρων Αναστασίου Πανέρα και Δημητρίου Βεγιάζη. Θα ακολουθήσει κέρασμα (καφές, γλυκίσματα – ρεβιθάδα). Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου θα παίξουν παραδοσιακούς σκοπούς του τόπου μας. Αποβραδίς (Πέμπτη 10-8-2017) στις 9 μμ στον ίδιο χώρο θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία.

Την ίδια μέρα στις 9 μμ στην Πλατεία Αγοράς Αγιάσου η Κομματική Οργάνωση Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

Σάββατο, 12-8-2017, 9 μμ: Χοροεσπερίδα του Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Όλυμπος» Αγιάσου στην Πλατεία Αγοράς Αγιάσου με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στο DimZi café bar προγραμματίζεται live με το γνωστό ποπ τραγουδιστή Τριαντάφυλλο και την ορχήστρα του. Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο Γιώργος Δελόγκος και η Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή. 

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 το πρωί: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εκατόχρονα του ΚΚΕ, η Κομματική Οργάνωση Αγιάσου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στην περιοχή Άνω Νίκονας (θέση «Μύρμηγκας») περιοχής Ασωμάτου. Τόπος συνάντησης θα είναι η Καρύνη και η εκκίνηση θα γίνει από κει στις 10:30 πμ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία ενός χιλιομέτρου μέχρι το χώρο της εκδήλωσης.